nen3140-keuring-gereedschap

Multigaz kan voor u nu ook de NEN 3140 keuringen verzorgen. Dit zijn periodieke elektrische veiligheidskeuringen aan elektrische machines en gereedschap.

Bedrijven en instellingen met personeel in dienst moeten er volgens de Arbowet voor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. Werkgevers dienen aan te tonen dat alles in het werk gesteld is dit mogelijk te maken en daarom moeten er ook inspecties worden uitgevoerd. Werkgevers moeten hun elektrische arbeidsmiddelen periodiek aan een keuring onderwerpen. Deze keuringen kunnen wij nu ook verzorgen.

Vanuit de Arbowet zijn bedrijven verplicht om ervoor te zorgen dat veiligheid van het gebruiken van elektrische apparaten en machines gewaarborgd is. De in de Arbowet geformuleerde eisen staan in onder meer de NEN 3140.

Niet alleen de Arbowet verplicht bedrijven om een NEN 3140 keuring uit te laten voeren. Ook verzekeraars kunnen bedrijven verplichten een NEN 3140 keuring, VIER inspectie en/of thermografische keuring uit te laten voeren.

De keuring bestaat uit een visuele inspectie, weerstand- en lekstroommetingen en een functionele controle. Na goedkeuring ontvangt u een keuringsrapport.

Neem contact met ons op voor de NEN 3140 keuring van uw elektrisch gereedschap of voor meer informatie hierover.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.